WIPRO  Placement Paper   Whole Testpaper   GNA IMT , Phagwara-8 Oct 2006

WIPRO  Placement Paper   Whole Testpaper   GNA IMT , Phagwara-8 Oct 2006


  • Posted by  FreshersWorld 
    7 Jan, 2012

     

    WIPRO PLACEMENT PAPER ON 8th OCTOBER

    Hi......all   

     selection procedure of wip is same ... 15 verbal , 15 analytical,20 tech. questions.
    there is individual cut off for each section so prepare well but i prefer u too be technically  sound.
    let me tell u most of the ? fom my exam
                                                                       VERBAl
     
    1.   read n  fill  blanks
      in all comp. simplicity is the most ....(a)....... virtue.u shd write in a....(b)........ nn strt fwd manner. The choice of words shd be discriminating. Try to use ...(c)..... words smthng.  Donot allow poetic images or.....(d).... to spoil the grace>>>smthng>>>>especially if the relevance is......(e)......
    a) admired
    b) simple
    c)difficult
    d)not sure but "pictures"
    e)doubtful
     
    2.  problem on punctuation mark---- wt qualities of a 1 act play hv u noticed in the play?
       ans is (b) "  "
     
    3.  my prep. for exam.........(thorough)......
     
    4. similar to ORVIATE
    ANS) PRECLUDE
    .5.  word whc does not belong to same category......ans is "clergywoman"
    6.  misspelt word  .....halucination>>>>it is spelt as hallucination
    7. active passive voicec problem
    8. direct indirect
    9.  most inappropriate word in the line
        The rice ration was drastically reduced.>>>>>>ans -- slightly
    10. replace the underlined phrase
    11.  choose the correct word ..  amateur is ans.
     
     this is all abt verbal....
                                                               ANALYTICAL
     
      1.  A photo 10*15 inch to be enlarged..so tht eidth will be 22 inch  n ratio of width to length will be unchangedthn length will be.....
    ans) 33
    2.  A is twice fast as B  n B is thrice fast as C , C covers in 60 min how much time  A take?
    ans) 10 min
    3. farmer buys 3 hens , 2 pigsn 4 cows  frm a mna who has 6 hens , 5 pigs n 8cows..thn how many choices??
    ans)14000 ways (try it simple one)
    4. row of students after interchanging wt will be the position .......
    ans) 15th
    5.. series question
       BEH, KNQ,TXZ .........
    ans) CFI
    6.  next term
      1:02   7:12   2:03  3:04    5:06  11:12   ........
    ans) i don't know  try urself
    7.  man earns 100 put 80 in saving rati of money earn to saving
    ans)5/4
    8.  ? on pedulam ...
    9.   house having 35 ft, 8 inches long wall ....thn in inches it's value is
    ans)428
    10. man want to rch the window wh is 40 ft  abv ground.The distance from the foot of the ladder to wall is 9 ft.how long shd the ladder be?
    ans)41 ft.
                                                                          TECHNICAL
     
    1.OUTPUT
         main{
    int i=3;
     while(i)
    {
     int x=100;
      cout<
    x++;
    i--;
    }
    }
    ans) 3...100..2...100...1......100
    2.  main
     struct
    {
      int i;
    }*xyz;
    (*&xyz)->=10;
    cout< i;
    }
    ans) 10
    3.  main
    {
      struct xyz
    {
     int i;
    };
    struct xyz xyz;
    int i=20;
    xyz.i=12;
    cout<
    ans) compile time error
    4.   wt  int(*p)[5]   means
    ........chk its ans
    5.  worst case of stack method push for stk of size n assume linked list representation
    ans) o(n)
    6.  merge sort based on............ divide n conquer
    7.  ? on gdb
    8.  prfetching pages is ........fetching  pages that will req. during exe. bfr application is run
    9.  program output  of a program of AREA .... ans is 12
    10.  overloaded functions are exmple of..  .............polymorphism
    11.  program output ....of pointer
    12.  whch is not a problem with dynamic relocatable partitions?
      Ans) overhead
    13.  layers of OSI
    14. ability of processor to delegate its use by application is called...............  preemptive multitasking
    15.2-3 question on unix
    16. question on  tree    preorder n post order traversal
    17.  default port for the HTTP protocol
      ans) 80
     

2009-2016 downloadmela.com. All rights reserved.