Verizon  Placement Paper   Technical - Java   -21 May 2004

Verizon  Placement Paper   Technical - Java   -21 May 2004


  • Posted by  FreshersWorld 
    7 Jan, 2012

     VERIZON DATA PAPER HELD IN CUSAT 21 MAY 2004

    The test consist 4 section

    for each section there will be specific time limit n after time limit

    question paper collected by the invigilator

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    first section(25 question time  15 min. )  

    this section is dam easy .anyone solve it before the time

    it consist 2 type of question

    firstone is fill in the blanks (mostly abt the article, verb n noun)

    go through any grammar book

    second one is abt the passage ( 2 passage)

    simle passage..many pepole do it without reading the passage

    because the passage is based on DBMS  n  JAVA

    I also do it without reading

    second section (like bank apptitude 20 min. )  

    this section is also dam easy

    it consist questin like bank apptitude test

    mainly question based upon matching

    for this section u no need prepration  

    third section(quantitaive apptitude n logical reasoning min 35 )

    this section consist 25 question  

    simple airthmetic question .

    n logical reasoning  logic like banking paper coding, manipulation, arithmetic etc  

    one question abt cube n dice (quite tough) that is given below 

    one hundred and twenty five small cube of equal size are

    arranged in a solid pile of dimension  5*5*5 .Then from one corner

    one cube is removed from the top.From the opposite corner 8 cubes

    (2*2*2)r removed from the third corner a column of three cubes and

    from the fourth corner a column  of 4 cubes r removed the remaining

    solid r coloured red on all the exposed faces...

    1. how many cubes in the secomd layer fron the top do not have any

    coloured face

    ans : 6

    2: how many cubes in the third layer have at least two coloured faces each

    ans :8

    3: how many cubes in the fourth layer from the top have only one colour face each..

      ans :10

    4: how many cubes in the bottom layer have at least one coloured face each

      ans :16

    5: how many cubes in the top four layers taken together have only one coloured

      face each

      ans:29

    6: how many cubes donot have any colour face

      ans : 32

    7: how many cubes  have three colour faces each

      ans :12

    8:how many cubes have only two colour faces each?

      ans :24

    9:how many cubes have only one colour faces each?

        ans : 41  

    10:how many cubes are there in the top layer ?

        ans : 18

    but remaining question were easy

    fourth section(technical) 15 question 20 min

    abt 25 question (tough one)

    based on  c programs

    BFS,DFS,Pointer concet,Linklist,Queue,stack etc

    there is no negative marks for the wrong question ...

    so attempt as much as possible n guess the left question 

    i qualified for the interview i. attempt 75% correctly my rank is 11 here

    that person who toped here attemt around 75-80 % paper

    for written test

    try to get more marks bcas they select merit basis

    not cut off basis

    prepare only technical section

    ABOUT  INTERVIEW

    only one interview ..technical as well as HR ....

    Panel consist only two person one tech and other r HR

    Prepare well for HR ....prepare all the question and counter

    question before the interview ....




2009-2016 downloadmela.com. All rights reserved.