Intergraph  Placement Paper   General - Other   -5 Jun 2008

Intergraph  Placement Paper   General - Other   -5 Jun 2008


  • Posted by  FreshersWorld 
    7 Jan, 2012

    INTERGRAPH PAPER ON 5TH JUNE,2008

    We do not remember the questions exactly, here we just tried to cover
     the major areas.

     Paper consists of two sections : 1. analytical (20 marks)
     2. C skills (20 marks) total time 45 min

     Analytical:
    1. Given a cube, with different colors on its faces, and then is cut
     into 64 pieces, and the questions relate to the colors of different
     colored small cubes.
    2. A few ladies and gents sit around table in some given order and 4
     questions are about their seating arrangement with some restrictions.
    3. Draw a venn diagram for 3 items : white, flowers, cloth
    Ans : draw 3 circles each intersecting the other , with white kept in the
     middle.
    4. A problem related to seating arrangement of 4 people ( 2 ladies and
     2 gents) with some restrictions
    5. problem related to milk with water added to it for three times
    Ans: 20.5 litres
    6. Problem related to diagrams . Five diagrams were given and asked to
     find the sixth one.

    C-Skills:
    1. Max number of nodes in a binary tree with height 3 is 20 :
    Ans: False
    2. 10,20,30,40,50,60 : give the order when put in a queue and in a stack
    Ans : Queue : 10,20,30,40,50,60
    stack : 60,50,40,30,20,10
    3. Debugging is the process of finding
    Ans : logical and runtime errors
    4. trace the error:
    void main(){
    int &a;
    /* some other stuff here */
    }
    Ans: syntax error
    5. a problem with a function named 'myValue' will be given and asked to
    find the value of main() for an argument of 150,
    Ans : 150
    6. Some problems related to 'for' loops.
    7. problem on conditional inclusion.
    8. problem related to depth first and breadth first search (DSA subject)
    9. study the syntax of malloc function
    10. locate the error
    int arr (20);
    Ans: syntax error.

2009-2016 downloadmela.com. All rights reserved.