Impetus  Placement Paper   Whole Testpaper   -1 Apr 2006

Impetus  Placement Paper   Whole Testpaper   -1 Apr 2006


  • Posted by  FreshersWorld 
    7 Jan, 2012

     

    IMPETUS PAPER - APR 2006
    Hello Friends,
    the format of the paper is they ask 10 simple qs of logical reasoning and 30 technical qs with 2-3 qs on all the topics ranging from DBMS,S/w engg.,networking,c,c++ etc. for the preperation u can refer multiple chice questions in computer science book by Timothy  J Williams.the cut off is 50% and time given is 40mins.here r a few qs.
     
    1) for(i=1;i<=3;i++)
    {
    printf("%d",i);
    continue;
    i++;
    }
    ans: 1,2,3
     
    2)if(a=0)
    printf(" a is 0 ");
    else
    printf(" a is not 0 ");
     
    3)which are distructive testing
     
    4)wat is the size of new generation ip x addreass(IP x 6)
     
    5) wat is the initial IP address(IP x 4)
     
    6)Que is implemented by
    array and linked list
     
    7)more imp.in SQL IN or EXISTS
    both depended on the requirement.
     
    8)In sql wat is not true
    ans : c(index are not unique)
     
    9)banker algorithm is used for deadlock avoidance
     
    10)which is not s/w testing technique
    ans:syntax testing
     
    11) 7 virtual table ,7 virtual pointers
     
    12)size of *p,p,char*p
     
    13)quicksort
    ans: divide and conquer
     
    14)IP address -----.25,-------.240(subnet)
     
    15)layer which divide frame into segment (networking)
     
    16)data declaration statements r checked in which pass off assembler
    ans: pass1,pass2
     
    17)which of the declaration statements r correct
    a)extern int i=0;
    b)extern int i;
    c)inti=10;
    ans:b)and c)(order of options may vary)
     
    18)which of the following is not characteristic of testing
    a)observability
    b)operability
    c)simplicity
    d)understandability(according to me all r characteristics of testability)
     
    19)dynamic cost
     
    20)command to come out of shell
    ans:ctrl Z
     
    21)union
    ans: static
     
    22)command-size of file
    ans: ls-l
     
    23)user
     
    24)stmt by 2
    ans:interpreter
     
    25)denormalize
    ans: to merge the tables
     
    26)which of the following is not true for bitfields
    ans:all of the above
     
    27)love
     
    28)chinese:asian
    ans: italian :european
     
    29)shoes
     
    30) how many lines in octagon for similar triangles
    ans: 4
     
    31)afigure of pentagon with 2 dots n how many moves required is asked
    ans:2moves
    32)age 16years

    33)aaaa
    ans:emae
     
    34)replace the first letter of every word so tht new words r formed
    ans:royal(L)
     
    35)lawyer:court
    ans: sailor
     
    36)coding the word
    ans:just reverse the word

    (Paper Submitted By : Jumana)

2009-2016 downloadmela.com. All rights reserved.