I-flex  Placement Paper   Candidate Experiences   LIET Alwar-14 Mar 2008

I-flex  Placement Paper   Candidate Experiences   LIET Alwar-14 Mar 2008


  • Posted by  FreshersWorld 
    7 Jan, 2012

    IFLEX PAPER ON 14th MARCH 2008

    IFLEX PAPER-LIET ALWAR- GENERAL REASONING-40
    ENGISH-20
    TIME-1HR.

    1) CAPTIAL-3116209112, THEN LESSON MEANS?
     ANS-12519191514

    2) A+B= A IS MOTHER OF B. A-B= A IS SISTER OF B. A*B= A IS BROTHER OF B.THN R+S+T=? WHTS D RELATION B/W R & T
    ANS- GRANDMOTHER.

    3)STATEMENT- SOME BOOKS ARE PENS.SOME PEN ARE ERASERS.CONCLUSION- ALL BOOKS ARE ERASERS.           SOME ERASERS ARE BOOKS.
    ANS- NO CONCLUSION FOLLOWS.

    4)STATEMENT-ALL LOCKS ARE KEYS.NO KEY IS A SPOON.CONCLUSION-NO LOCK IS A SPOON. NO SPOON IS A LOCK
    ANS-ONLY CONCLUSION 1 FOLLOWS.

    5) AZ : CX :EV :GT :?
    ANS- IR

    6) 324,108,36,12,?
    ANS-4.

    7) LION:DEN::HORSE:?
    ANS- STABLE.

    8) WOOL:SHEEP::SILK:?
    ANS- SILKWORM.

    9) ONE QUES ON SERIES COMPLITION.

    10)ANOTHR FIG. QUES WHT VL HAPPEN WHN V COMBINE THE 2 GIVEN FIGURE.

    11) QUES ON MIXED LETTER CODING.

    12)ANOTHR QUES ON MIXED LETTER CODING.

    13)14) QUES ON RELATION PUZZLE- DERE R 2 COUPLE IN A FAMILY.."D" IS THE GRANDMOTHER OF A AND MOTHER OF B.C WIFE OF B AND MOTHER OF F.F GRANDDAUGHTER OF E..SOMTHING LIK THIS.ND 2 QUES BASED ON DIS.

    15)16) TWO CUBE ARE COMBINED TO FORM A CUBOID.THIS CUBOID IS PAINTED BLACK..AND DIVIDED INTO 8 CUBE..SUMTHINK LIK DIS..ND TWO QUES BASED ON DIS.

    17) ONE FIG QUES..A FIG WAS GIVEN ND ASKED HW IT VL LOOK WHN SEEN FROM RIGHT SIDE.

    18) DIRETION SENSE TEST QUES-A PERSON WALKS 1.5 MILES TOWARD  SOUTH..THN 1 MILE TOWARD NORTH EAST AT AN ANGLE 45 DEGREE..AFTER WALKING 1 MILES HE START MOVING BACK..WHICH DIRECTION IS HE MOVING NW?
    ANS-NORTH WEST.

    19)20)A PUZZLE QUES..THERE ARE 5 MEN-A,B,C,D,E AND 3 WOMEN-R,S,T..A TEAM OF 5 IS TO BE SELECTED IN WHICH THERE SHOULD BE 3 MENS AND 2 WOMENS.ND FEW CONDITION WHERE GIVEN.2 QUES BASED ON DIS.

    21)ONE QUES. ON BOATS ND STREAM.

    22) PROFIT ND LOSS.

    23) PIPES ND CISTERNS.

    24) PROBLEM ON TRAIN.

    25)26) TWO QUES ON PUZZLES LIKE- B SITING 11TH FROM LEFT THN MOVED TWO PLACE RIGHT..ETC.ETC..

    27) ANOTHER QUES ON SERIES COMPLETION-     ppq_qpr_rrpq.....somthing like dis.

    28)IDENTIFY THE ODD WORD OUT OF THE 4 GIVEN WORDS.

    29) ANOTHER BLOOD RELATION QUESTION CODED RELATION TYPE.

    30) PERCENTAGES.

    FEW MORE QUES OF QUANT.
    PAPER WAS VERY EASY..NEGATIVE MARKING WAS THERE..NO UPPER CUT OFF..

    BEST OF LUCK..!!!!

2009-2016 downloadmela.com. All rights reserved.