I-flex  Placement Paper   Aptitude - General   Not Specified-18 Feb 2007

I-flex  Placement Paper   Aptitude - General   Not Specified-18 Feb 2007


  • Posted by  FreshersWorld 
    7 Jan, 2012

    I-FLEX PAPER ON 18th FEBRUARY

    (ans key at the last) 

    1)One person says ?his only daughter is my son?s mother ?, what is the relationship between 1st &2nd person.
      a.   Son
      b.   Daughter
      c.   Son-in-Law
      d.   None of the above

    2)Alphabet ?A? to ?Z?. If we arrange in reverse order (Z to A)then which letter will be in the 5th position towards right ,taken from 11th better from left.
      a.    A
      b.    V
      c.    F
      d.    K

    3) 'P? is product cost; Q is sale price. Express profit .
      a.    { (Q-P)$P}*100
      b.    { (Q-P)$Q}*100
      c.    { (P-Q)$P}*100
      d.    None Of The Above

    4) 1,8,27,64,125,?
      a.    234
      b.    216
      c.    450
      d.    None Of the Above

    5) 3,5,7,13,11,21,15,?
      a.    19
      b.    28
      c.    29
      d.    31

    6) 1,2,3,6,5,10,?
      a.    9
      b.    7
      c.    6
      d.    5

    7) 23% of a number is 230 what will be 4/23 th of the numbers
      a.    4000/23
      b.    4000/27
      c.    3000/23
      d.    None Of The Above

    8) For 15 copies value is x .but copies after is increased to a new value y per copy.now z is greater than 15 so what will be cost of z
      a.    (x+(z-15)y)
      b.    (x+(y-15)z)
      c.    (x+(y-15)y)
      d.    None Of The Above

    9) A person buy the 6, 1 Rs stamps and 7, 50 paisa stamps he has given 12 Rs how much he will get back.
      a.    3 Rs
      b.    4.4 Rs
      c.    2.5 Rs
      d.    None Of The Above

    10) A man is running around a rectangle it takes time 2 time in travelling lenth than travelling width. Total perimeter = 300m
    find area
      a.    6000m
      b.    5000m
      c.    3000m
      d.    None Of The Above

    KEY
    ----------------------------
    1.C  2.D 3.A 4.B 5.C
    6.B 7.A 8.A 9.C 10.C

    Regards,
    Pradeep.Y

2009-2016 downloadmela.com. All rights reserved.