BSNL  Placement Paper   Candidate Experiences   Not Specified-20 Jul 2008

BSNL  Placement Paper   Candidate Experiences   Not Specified-20 Jul 2008


  • Posted by  FreshersWorld 
    7 Jan, 2012

     


    BSNL PAPER ON 20TH JULY,2008

     

    1) who is author of ?my people my country ?
    Ans - L. K. Adwani
    2) Who is first women grand master in India ?
    Ans - S. Vijay Laxmi. (it was not koneru humpy she is youngest GM not First GM)
    3) Who is iron Man ?
    Ans - Sardar Vallabhai Patel.
    4) where was Round Table conference was held ?
    Ans - London
    5) The branch in which study regarding immunity was done ?
    Ans - Immunology.
    6) What is HiINIAN ?
    Ans -Regarding Buddhas (Some thing like that )
    7) There is a Map given shown ?KERALA & MEGHALAYA? in that which crop is more asked ?
    Ans - I think answer may be Coffee. There is a confusion with TEA.
     FPRIVATE "TYPE= PICT; ALT=
    8)" Which state not touch the boundary of ?Myanmar ?
    Ans - Mizoram.
    9) Oldest I I T at ?
    Ans - Kharagpur.
    10) There is a question of ENGLISH sent. .I agree ?with? the proposal given by you .
    Ans is ?- With ( May be )
    11) Vitamin ?C? found in ?
    Ans - Orange & Lemon.
    12) Radio Wave was invested by whom ?
    Ans - See friend actual answer was ?Markoni? but this was not option so correct option is ? Sir . Jagadish Chandra Bose .( Indian)
    13) When is world telecom day ?
    Ans - 17th May. recently
    14) shimala agreement was between ?
    Ans-India & Pakistan .
    15) which gas is responsible for ?Green house Effect??
    Ans- CO2 ( Carbon di oxide)
    16)Who invested TV ?
    Ans - Beard.
    17) There is a 04 English sentence given and we need to choose correct one reg freance & french.
    Ans ? As per my knowledge is was ? French people live in France?
    18) A bunch of island were known ?
    Ans - I don't know please tell me .
    19) The anytome of ???( I forgot the word )
    Ans - Please tell me .
    20) I still not remember the 20th question . This is my challenge to you friend please recall this question & answer of it
    Best of luck .;??.!

     

     


2009-2016 downloadmela.com. All rights reserved.